Thuisbrengservice

Snel en gemakkelijk met uw eigen auto thuisgebracht
Neem contact op voor meer informatieOfferte aanvragen

Thuisbrengservice

Onze chauffeurs brengen u na een borrel, diner, feest, zakenlunch of trouwerij weer veilig thuis in uw eigen auto. Met deze chauffeursdienst kunnen u en/of uw gasten zorgeloos genieten van een borrel zonder dat de veiligheid van u, uw gasten en andere weggebruikers in gevaar komt. Wij brengen u veilig thuis, zodat uw auto de volgende dag weer netjes voor de deur staat.

Waarom de thuisbrengservice van AB-AZ?

  • Geen zorgen over wie de BOB is
  • U wordt veilig en comfortabel thuisgebracht
  • Uw eigen auto staat de volgende ochtend netjes voor de deur

Wilt u meer weten of een offerte ontvangen? Stel gerust uw vragen online of neem telefonisch contact met ons op.

AB-AZ

AB-AZ is dé toonaangevende organisatie voor chauffeursdiensten en event support werkzaam in heel Nederland. Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring zijn wij het oudste bedrijf in studentchauffeurs en is geen enkele vervoersproblematiek ons te gek. Onze naam zegt precies waar wij voor staan. Vervoer van A naar B en kwalitatieve dienstverlening van A tot Z. Wij helpen bij het vinden van de juiste dienstverlening en medewerker voor de juiste klant. Betrokkenheid, flexibiliteit, kwaliteit en beleving staan bij ons hoog in het vaandel.

 

“Gemakkelijk parkeren en toch voor de deur afgezet worden, dat is wat wij wilden voor onze gasten. AB-AZ maakte dit meer dan waar.”

Flexibibel

Kantoor Utrecht
Maliesingel 39
Postbus 13024
3581 BK Utrecht
030-2343234
student@abaz.nl

Kantoor Haarlem
Waarderweg 50-T
Postbus 1012
2001 BA Haarlem
023-5294456
planning@abaz.nl