Over AB-AZ

Het ontstaan

In 1988 richtte Jim Otto als student en als eerste in Nederland een professioneel chauffeursbedrijf op. Aangespoord door zijn overbuurman en tevens eerste klant ging hij achter het stuur zitten voor mensen die daar zelf geen tijd voor hebben of die willen werken tijdens hun reis. Studenten flexibel inzetten als chauffeur bleek een gat in de markt. Een snelgroeiende vraag volgde en noodzaakte tot uitbreiding.

Een landelijk dekkende aanbieder van chauffeursdiensten was geboren. Onze overtuigingen: “Wij verkopen geen nee” en “Afspraak is afspraak.” Met een scherp oog voor kwaliteit, service en een persoonlijke benadering is AB-AZ één van de meest toonaangevende bedrijven in haar branche. Inmiddels hebben wij onze diensten uitgebreid. Naast chauffeursdiensten bieden wij nu ook hulp met problemen rond mobiliteit, zoals event support en verkeersregelaars. Al meer dan 30 jaar levert AB-AZ de beste service van A naar B en van A tot Z.

Visie

AB-AZ is de toonaangevende organisatie voor chauffeursdiensten en traffic management. Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in het vakgebied is geen enkele vervoersproblematiek ons te gek.  Onze naam zegt precies waar wij voor staan. Vervoer van A naar B en een complete dienstverlening van A tot Z.

Sinds 1988 werken we dagelijks hard aan het bemiddelen van studentchauffeurs en helpen wij onze klanten eenvoudige of complexe vervoersvraagstukken op te lossen. In de afgelopen 30 jaar zijn we ook een beetje ‘ouderwets’ gebleven, we blijven doen wat we afgesproken hebben en communiceren open en eerlijk. Daar voelen wij, onze chauffeurs en onze klanten zich prettig bij. Wij leggen de focus op onze flexibele en betrokken houding om voor u een beleving te genereren van hoge kwaliteit.

Betrokkenheid, beleving, kwaliteit en flexibiliteit

R

30 jaar ervaring

Kiest u voor AB-AZ als uw partner dan kiest u voor eerlijke communicatie, ervaren medewerkers en betrouwbare chauffeurs.

R

De beste kwaliteit

Ons selectieproces in combinatie met de uitgebreide rijvaardigheidstest zorgt voor borging van kwaliteit waar u als onze klant van op aan kan.

R

Wij verkopen geen 'nee'

Is uw vervoerswens uitdagend? Onze pool van studentchauffeurs is groot en actief inzetbaar. Wij gaan de uitdaging aan.

“AB-AZ uw partner in flexibele chauffeurs- en mobiliteitsdiensten.”

Betrokken

Kantoor Utrecht
Maliesingel  39
Postbus 13024
3581 BK Utrecht
030-2343234
student@abaz.nl

Kantoor Haarlem
Waarderweg 50-T
Postbus 1012
2001 BA Haarlem
023-5294456
planning@abaz.nl