Parkeerbegeleiding

Een geslaagd evenement zonder parkeerproblemen.
Offerte aanvragenNeem contact op

Parkeerbegeleiding

Bij grote hoeveelheden bezoekers is het van belang de beschikbare parkeerruimte optimaal te benutten. Goede parkeerbegeleiding kan wel tot 10% meer effectieve parkeerplaatsen opleveren en de parkeertijd aanzienlijk verkorten. Voorafgaand aan het evenement brengen wij samen het parkeergebied in kaart en bepalen een oplossing die voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Zo heeft u hier tijdens het evenement geen omkijken meer naar.

Waarom parkeerbegeleiding bij AB-AZ?

  • Wij ontzorgen u tijdens uw evenement
  • Wij zorgen voor snelle doorstroom van auto’s
  • Focus op veiligheid van gasten en auto’s

Wilt u meer weten of een offerte ontvangen? Stel gerust uw vragen online of neem telefonisch contact met ons op.

AB-AZ

AB-AZ is dé toonaangevende organisatie voor chauffeursdiensten en event support werkzaam in heel Nederland. Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring zijn wij het oudste bedrijf in studentchauffeurs en is geen enkele vervoersproblematiek ons te gek. Onze naam zegt precies waar wij voor staan. Vervoer van A naar B en kwalitatieve dienstverlening van A tot Z. Wij helpen bij het vinden van de juiste dienstverlening en medewerker voor de juiste klant. Betrokkenheid, flexibiliteit, kwaliteit en beleving staan bij ons hoog in het vaandel.

“Je merkt direct de ruime ervaring bij AB-AZ chauffeursdiensten Professionele mensen op kantoor en betrouwbare chauffeurs.”

Betrokken

Kantoor Utrecht
Maliesingel 39
Postbus 13024
3581 BK Utrecht
030-2343234
student@abaz.nl

Kantoor Haarlem
Waarderweg 50-T
Postbus 1012
2001 BA Haarlem
023-5294456
planning@abaz.nl