Bij een geslaagd evenement horen geen parkeerproblemen

Een goede afwikkeling van verkeer is niet los te zien van de totale organisatie van een evenement. Als gasten hun auto nergens kwijt kunnen, bederft dat hun humeur. Ze komen dan in de slechtst denkbare stemming op het feest. Gastvrijheid houdt niet op bij de voordeur. Een goede organisator is zich bewust van de noodzaak om vooraf goed na te denken over de manier waarop grote groepen mensen aankomen en vertrekken. AB•AZ Vervoersadvies en Projecten is daarin gespecialiseerd.

Hierbij maken wij gebruik van een enorme schat aan ervaring en kennis die door ons de afgelopen jaren is opgedaan. Ons netwerk betaat niet alleen uit opdrachtgevers zoals cateraars, locaties, evenementenbureaus en andere (grote) bedrijven, maar bestaat ook uit een enorme hoeveelheid aan contacten op het gebied van (logistieke) toeleveranciers (zoals autoverhuurbedrijven en parkeergarages) en overheidsinstanties.

Onze ervaren accountmanagers bedenken in samenspraak met u niet alleen de oplossingen, ons team met ervaren en representatieve medewerkers voeren het graag met oog voor detail voor u uit!